lørdag 1. mars 2014

Hvordan en betalingsannmerkning kan få store konsekvenser?


Hvordan en betalingsanmerkning kan påvirke din økonomiske fremtid


En betalingsanmerkning kan få langsiktige konsekvenser. Det kan påvirke nesten alle deler av livet fra sysselsetting til forsikrings priser . Dårlig kreditt kan hindre en person i å få tilgang til mange av de finansielle verktøy som gjør sparing og planleggning for fremtiden mulig . En negativ kreditt rapport kan påvirke den økonomiske fremtiden for alle på flere måter.

Det er vanskelig å få boliglån


Alle som har en betalingsanmerkning vil ha en vanskelig tid med å skaffe bolig. Eiendomsforvaltere er ofte ikke interresert i å leie en leilighet til noen som har en historie med ubetalt gjeld. Bankene kan også nekte boliglån til de samme menneskene. Mens noen mennesker tror at å kjøpe et hus er for langt frem i tiden\ , er det viktig å huske at dårlige valg med økonomi nå kan følfe deg i lang tid fremover ved kredittvurdering eller annen aktivitet i bank. En av de eneste løsningene er å finne en kausjonist som kan still sikkerhet for en leieavtale eller et boliglån . En kausjonist kan tillate en person å begynne å bygge et positiv låne eller leieforhold.

Du blir "Ikke kredittverdig"


En negativ kreditt rapport eller betalingsanmerkning vil gjøre å få noen form for kreditt i fremtiden veldig vanskelig . Dette inkluderer lån, kredittkort og finansiering for en bil . Uten lån og kreditt , blir det nesten umulig å til slutt få elementene du trenger for din familie , som et hus eller bil . Å snakke med en profesjonell for å komme tilbake på rett spor økonomisk vil forbedre kreditt . Noen fagfolk kan også arbeide for å fjerne dårlige karakterer fra kreditt-rapporter . Gjenoppbygging kreditt kan også innebære å bruke sikret kredittkort støttet av kontantinnskudd .


Begrenset Jobb Muligheter


Stadig flere arbeidsgivere sjekker kredittverdigheten til søkere i løpet av ansettelsesprosessen . En dårlig kreditt rapport kan hindre en person fra å få en jobb som arbeider i nærheten av sensitiv økonomisk informasjon uavhengig av andre kvalifikasjoner . Motvirk denne negative effekten vil kreve å etablere gode kreditthistorie med hjelp av finansielle fagfolk mens du arbeider i stillinger som ikke krever tilgang til finansiell informasjon .

Høyere Forsikring og renter


En betalingsanmerkning og dårlig kreditthistorikk vil føre til høyere forsikringspremier , som inkluderer bil og hjem forsikring . En måte å motvirke de høyere priser er å redusere risikoen i andre områder. Dette kan bety å ta defensive driving kurs , installere et hjem sikkerhetssystem eller installere nye kjøretøy sporing systemer . Disse tiltakene vil redusere forsikring priser . Rentene vil også øke med en dårlig kreditt score . Dette kan være svært skadelig for mange familier fordi interessen bygger så raskt og kan bli nesten umulig å lønne seg over tid .

Verktøy og tjenesteplaner blir dyrere


Å få et mobilabbonement til din mobiltelefon vil bli dyrere med en negativ kreditt rapport eller betalingsanmerkninger . Noen selskaper kan bare nekte å yte tjenester faktureres månedlig eller kvartalsvis helt. En cosigner kunne løse dette problemet . En annen løsning er å be om eller tilby en innledende depositum for å dekke flere måneders tjeneste i forveien .

En kreditt rapporten må kontrolleres jevnlig og reparert eller forbedret når det er mulig . Dette kan noen ganger ta lang tid . Alle med kreditt problemer bør iverksette tiltak umiddelbart for å begynne å bygge gode kreditt og reparere rapporten .

NB! Husk at det aldri er for sent, betal ned gjeld, vis banken at du er til å stole på, skap tillitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til Lån uten sikkerhet! Dette er et moderert kommentarfelt og alle kommentarer må godkjennes. Vi tillater ikke SPAM!