mandag 17. mars 2014

Lån uten sikkerhet til Reise

Lån uten sikkerhet til reise

Mange ønsker å reise på et annet tidspunkt en når man mottar feriepenger fra arbeidsgiver. Dette kan by på problemer, hvis du ikke er flink til å sette av penger i god tid. Mange velger å bruke ulike kredittkort ved ferietur, spesielt hvis det er snakk om en spontan helgetur eller lignenede. Mange makser kredittkortet sitt ved reise, uten en konkret plan for tilbakebetaling. Dette blir ofte veldig dyrt, da renten på kredittkort ofte er svært høy. 

Hvorfor velge lån uten sikkerhet til reise?

Det finnes mange tilbydere av forbrukslån og lån uten sikkerhet, som gir deg svar på dagen, og du kan ofte signere avtalen via bankID. Med en slik løsning har du ofte pengene på konto samme dag, eller i løpet av et par dager. Hvis du tenker å ta opp et lån uten sikkerhet til reise, bør du tenke over følgende:
Frister det med en ferie? Mange tar
tar opp lån uten sikkerhet til reise.
  1. Med et lån uten sikkerhet, får du vite renten på forhånd.
  2. Med et lån uten sikerhet vet du hvor mye du må betale pr. måned, fordi lån uten sikkerhet har faste månedlige avdrag.
  3. Ved søknad om et lån uten sikkerhet, spør ikke banken eller lånegiver om hva du skal bruke pengene på,
  4. Det er stor konkurranse om deg som lånekunde, send derfor inn flere søknader, og sammenlign rente, varighet, og andre betingelser.
  5. Skal benytte et lån uten sikkerhet til reise nyt ferien med god sammvittighet, du vet allerede hvor mye du skal betale pr. måned senere.

Fordeler med lån uten sikkerhet til reise kontra vanlig kredittkort

Hvis du leser nøye gjennom vilkårene for kredittkortene dine, ser du ofte at renten er usansynlig høy hvis du ikke betaler i tide. Med et lån uten sikkerhet er renten fast, ingen overaskelser med andre ord. De fleste kredittkort har i tillegg et valuta påslag på ca. 2 prosent eller høyere, pluss eventuell gebyrer ved minibankuttak, betaling med kort etc. For et lån uten sikkerhet til reise, trykk her. Husk at kredittkort med 30 dagers rentefri betaling, ofte ikke gjelder uttak i minibank.

Fordeler med kreditt kort kontra lån uten sikkerhet til reise

Med et kredittkort har du ofte 30 dagers betalingsutsettelse, dette er flott hvis du bare skal legge ut med kredittkortet til du får lønn senere samme måned. Ved bruk av kredittkort til reise, har du også langt flere rettigheter ved misbruk av kort eller tyveri. I de fleste tilfeller er banken ansvarlig, hvis du utsettes for kortsvindel, tyveri, eller hvis hotellet feks. ikke står til forventningene. De fleste kredittkort har avtaler med forsikringselskapene, og du oppnår får ofte gratis reiseforsikring hvis du betaler reisen med kredittkort. Dette er en no-brainer men i enkelte land er det vanlig og svindle turister på alle tenkelige måter, i slike tilfeller klager du til kredittkort selskapet og ikke til hotell/reisebyrå eller lignede. Dette kan være en stor fordel i land hvor engelsk ikke er førstespråket.

Et siste ord om lån uten sikkerhet til reise!

NB! Et lån uten sikkerhet eller et forbrukslån vil være ditt beste valg, hvis du ikke har en konkret plan om når og hvordan du skal betale tilbake pengene. Uansett om du tar opp lån uten sikkerhet, eller benytter et kredittkort, husk å nyte ferien 100%, koble av, og glemme hverdagen, om det så bare er for en helg.

Ta en "time out" og ta ferien du har drømt om lenge.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til Lån uten sikkerhet! Dette er et moderert kommentarfelt og alle kommentarer må godkjennes. Vi tillater ikke SPAM!