søndag 2. mars 2014

Lån uten sikkerhet 20 år

20 åringer tar opp lån og søker kredittkort som aldri før


Personer i 20 årene bruker penger som aldri før. Den nye generasjonen er unge, opptatt av klær og mote, spiser ute og har et ellers høyt forbruk. Programmer som luksusfellen har toppet seertallen, og det med god grunn. Adri før har det blitt gitt ut så mange lån uten sikkerhet. I 2013 er det rapportert om en vekst tilsvarende 23% fra året før. Prognosene for januar og februar 2014 viser en oppgang på 19% fra samme periode i 2013.


Lån uten sikkerhet 18 år 

Mange ungdommer får sine første kredittkort allerede som 18 åringer, tilgangen på kreditt er stor i Norge. Alle kan i utganspunktet få et kredittkort ved fylte 18 år, ofte med kredittgrense på 5-10.000. De som ofte brenner seg er de som allerede tjener penger og har en lignet inntekt. Som 18 åring med lignet inntekt kan du søke om flere forskjellige kredittkort. Har du inntekt å vise til , kan du også ta opp lån uten sikkerhet eller forbrukslån ved fylte 18 år. Vær obs på at mange 18 åringer brenner seg første gangen de får et kredittkort eller lån, og ender opp med å måtte betale dyrt over flere år. Du ønsker å ikke få noen en betalingsanmerkning. Dette vil kunne sees av banken, når de utfører en kredittvurdering av ditt personnummer. Nytt de siste par årene er at du kan skrive under avtaler om forbrukslån, kredittkort, lån uten sikkerhet via Bankid til din nettbank.

Lån uten sikkerhet 20 år

Når du har fylt 20 år kan du ta opp lån uten sikkerhet. Det er ofte enklere enn når du er 18 år situasjonen er ofte annerledes. Enkelte tibydere av lån uten sikkerhet har 20 års aldersgrense, mens andre 18-25. Ta allikevel tallene hos de forskjellige bankene med en klype salt. Har du feks. en grei inntekt vil du kunne få lån uten sikkerhet, flere steder. Det er mange tilbydere med forskjellig praksis. Noen "kaster" penger etter deg, mens andre stiller strenge krav for å godkjenne din søknad. Det lureste er å ringe banken din og høre om de har et godt tilbud til deg. Sammelign deretter ved å søke lån på nett. Da får du svar i løpet av et par dager, og noen steder umiddelbart. Nytt er det også at noen tilbydere lar deg skrive under avtalen med bank id, så har du pengene på konto etter kort tid. 

Har du noen spørsmål om lån uten sikkerhet? Spør i kommentarfeltet under.



3 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har nettopp fylt 20 år, tjener ca. 180 tusen i året. Hvilket lån passer best for meg? Og hvilket tror dere er lettest å få godkjent?
    Jens

    SvarSlett
  2. Jeg tjener "godt" altså over 300k hvert år, de siste 3 årene. Jeg har 3 betalingsanmerkninger. Kan jeg få lå?
    Hvor kan jeg få lån

    SvarSlett
  3. kan jeg få lån når jeg er 18 år og går på videregående?

    SvarSlett

Velkommen til Lån uten sikkerhet! Dette er et moderert kommentarfelt og alle kommentarer må godkjennes. Vi tillater ikke SPAM!